Om oss

Allfood – alt samlet på ett sted

Allfood er en videreutvikling av selskapet Ds Engros, som vi siden 2014 har drevet som matvaregrossister med fokus på høy kvalitet og god service. Med en høy etterspørsel og et stadig større utvalg vokste Ds Engros raskt. Ønsket om å legge til rette for videre utvikling og enda bedre avtaler ut mot kundene, resulterte i at vi etablerte Allfood.

Vi i Allfood har allerede lang fartstid i bransjen, og ønsker å jobbe videre med å tilby et bredt og unikt vareutvalg – uten at det går på bekostning av service og kvalitet. Vi er tilgjengelige og fleksible, og stiller gjerne opp for å levere akkurat de varene du trenger!

Allfood – for bedre kvalitet og service Leverandør av kvalitetsmatvarer til restaurant og storkjøkken i Oslo og Akershus.

Allfood leverer den beste maten – og gir deg alt samlet på ett sted!

Vi leverer alt du trenger til restauranten, kantina eller storkjøkkenet ditt!

I flere år har vi spesialisert oss i å levere virkelig gode matvarer til storkjøkken og bedrifter i Oslo og Akershus. Og for å gjøre det så enkelt som mulig for deg å bestille varer, har vi samlet et bredt utvalg kvalitetsvarer, så du får alt du trenger på ett sted.

Bedre utvalg og kvalitet – enklere for deg!

Vårt utvalg av kvalitetsmatvarer vil bli stadig større og bedre. Vi samarbeider med store internasjonale grossister og har inngått flere avtaler med lokale gårder. På denne måten får du det beste av det beste – både den gode kortreiste maten og mer eksotiske varer som kommer langveisfra.

Med vår nye nettløsning blir det enda enklere for deg å legge inn bestillinger. Her kan du blant annet sjekke lagerbeholdningen, se nærmere på bestillingsvarer, legge inn faste bestillinger og få oversikt over priser og bestillinger. Men vi er selvfølgelig også tilgjengelig på telefon eller e-post når du trenger en hjelpende hånd.